INOA revoluční barva na vlasy

V roce 1909 vytvořil Eugène Schueller, zakladatel společnosti L'Oréal, první moderní barvu na vlasy, která určila směr vývoje barev po následující století.

Nyní, více než 100 let po této události, dokázaly laboratoře L'Oréal vyvinout zcela novou oxidační barvu, která překonává limity současného barvení a přestavuje tak jednu z největších revoluci v oblasti barvení od dob Eugèna Schuellera. Tato nová barva nese název INOA.

Od okamžiku, kdy byla objevena první bezpečná barva na vlasy, se stalo barvení vlasů ústředním bodem výzkumu laboratoří L'Oréal. Během sta let byly objeveny desítky nových technologií, inovací a patentovaných složek, které znamenaly důležité mezníky v historii barvení. Mezi nejznámější patří například barva Majirel, která byla uvedena na trh v roce 1978 a obsahovala jako první barva na světě patentovanou molekulu Ionène G, pečující o vlas během procesu barvení. Tato inovace umožnila barvě Majirel stát se až dodnes jednou z nejžádanějších profesionálních barev! Na počátku 90. let vyvinuly laboratoře L'Oréal barvu tón v tónu Dialigt......

Mohlo by se zdát, že v barvách na vlasy již bylo dosaženo všeho, co bychom si mohli představit. Ale opak je pravdou. Současné oxidační barvy skrývají dvě hlavní oblasti, ve kterých je prostor pro jejich neustálé zdokonalování. První oblastí je zlepšení komfortu při aplikaci, druhou je optimální šetrnost a kosmeticita vlasového vlákna.

Aby si Váš nový odstín zachoval nádherný lesk co nejdéle a Vaše vlasy dostali péči, jakou si zaslouží, vyzkoušejte produkty z řady INOACOLOUR Care, které prodlouží úžasný efekt barvy INOA.